Mønster: I heart lace
Garn: Bohus Angora-Merino
Pinner: 3.5 mm

hjertesjal3

På Projo Produkters side på Facebook ble det arrangert en samstrikk av sjal. Det var flere der som ikke hadde strikket sjal før og som grudde seg til å prøve engelske oppskrifter. Vi prøvde derfor med samstrikk slik at vi kunne hjelpe hverandre. Mønsteret som ble valgt var veldig enkelt så dette kan jeg anbefale for deg som har lyst til å prøve for første gang!

Solsilke Bohus Angora-merino

Husker dere det lekre garnet jeg fikk i gave fra Nina? To av de nøstene brukte jeg til sjalet. Det er et herlig angora-merinogarn. Mykt, varmt og deilig! Tusen takk igjen Nina

Jeg la opp en del flere masker (293 totalt) enn mønsteret sier, for jeg ville ha et litt stort sjal. Dette måler ferdig 130 x 70 cm. Nå begynner sjalshaugen ( og vottehaugen!) min å bli ganske stor så det spørs om jeg ikke må delta på en salgsmesse i regi av Husflidslaget til jul! Vi får se ( det er nemlig litt skummelt)

hjertesjal1

hjertesjal2