Mønster Daisy
Garn: BC garn Silkbloom extra fine merino
Pinner: 4 mm.

Silkbloom extra fino

På strikketreffet hos Projo Produkter var der en representant for BC garn. Da falt jeg helt for dette skjerfet strikket i et nydelig silke/merinogarn. Helt kløfritt :-)
Skjerfet er stort, ca 225 cm x 50 cm, men da er det stort nok til å kunne snares rundt halsen flere ganger, og det blir deilig til vinteren. Dessuten er det så bredt at det også kan brukes som sjal/kast til en kjole om man vil.
Mønsteret var enkelt å memorere så det gikk fort å strikke det.Pakker med garn og mønster får du nå kjøpt hosProjo Produkter. Hvis det ikke ligger på siden deres, så send dem en mail.

skjerf3

Dette blir et skjerf jeg vil beholde selv! Så får jeg håpe noen andre forbarmer seg over det lille lageret jeg har liggende. Jeg er jo ikke vant til å selge det jeg strikker derfor blir det et lite lager til slutt. Men akkurat nå er det mest votter som mangler eiere.

skjerf2

skjerf1