Mønster:Jolnir Mittens

Garn: Daletta
Pinner: 2.5 mm

hjertevott

Jo da jeg strikker fortsatt på jakken min, men innimellom må jeg ha noe som går litt raskt. Da jeg så disse vottene på FB så bare måtte jeg kjøpe mønsteret. Garn har jeg, så da var det raskt å strikke et par. Mønsteret er nydelig så jeg kommer til å strikke et par til, da i et litt tykkere garn, for disse passer best til en liten damehånd. Bredden er ok, men de ble litt korte.

candybear

Jeg må jo ha et ekstra arbeid i sving så da ble jeg fristet til å starte på Candy Bear. Jeg synes den var så utrolig søt – kanskje jeg er blitt så gammel at jeg har begynt å gå i barndommen igjen :-) at denne bestemte jeg meg for å strikke til meg selv. Den skal få en fin plass på hobbyrommet mitt!
Den skal egentlig strikkes i Rowan garn, men da ble den så utrolig dyr, over 500 kroner. Der går grensen ! Jeg kjøpte originalgarnet til kroppen for å få det «myke litt pusete» uttrykket, og til klærne ble det Lerke og Lille Lerke. Håper det skal bli like bra. Denne gleder jeg meg til å strikke, og så håper jeg på god hjelp til monteringen— du hører det Anne!

bamsegarn

Som sagt så er jeg igang med jakken. Er ferdig med 2 ermer og er kommet opp til deling av forstykker og rygg.Den blir veldig smal, men jeg skal prøve å blokke den litt ut :-)