Mønster: Sahara sjal , design Randi K Design
Garn: Cascade Heritage
Pinner: 3.5 mm

sjal1

Nok et stort og herlig sjal designet av Randi K, og jeg har vært så heldig å få teststrikke for henne. Hun har selv strikket sjalet i et melert garn og det synes jeg ble mye finere. Jeg fikk ikke tak i den fargen da jeg startet, så da ble det ensfarget garn kjøpt fra Garnkorgen i Sverige. Helt ok, men jeg ville valgt melert.
Mønsteret er veldig enkelt å strikke, rene TV-strikkingen :-) Det var litt uvant å skulle starte med nesten 600 masker, men det var fordi sjalet strikkes nedenfra og opp. Masketallet minket jo for hver omgang, så det gikk greit. Blonden strikkes på til slutt.
Et stort, varmt og deilig sjal til peiskosen:-) Tar man det sammen foran så kan det brukes som ponsjo! Man kan også ha det rett ned som et vanlig sjal for så å knytte det sammen bak. Med andre ord så har det et utall med bruksmuligheter!

sjal2

sjal4