Nytt år og nye muligheter.
En del damer fra Norge var over til Tyskland nå i desember. Da var jeg så heldig å få overta noe av garnet som ble kjøpt. Det var Tiriltunge som var så snill å handle for meg. Tusen takk skal du ha for omtenksomheten :-)

Jeg er av den typen som får alt garn til å nuppe noe forferdelig. Derfor vil jeg prøve dette garnet som i utgangspunktet er veldig fast spunnet. Kanskje det fungerer bedre.
Jeg har ikke helt bestemt meg, men det grå og orange garnet har jeg tiltenkt denne jakken Paulie. Så får vi se på nyåret hva det blir.

wollmeise div

Det nyeste Wollmeise nå selger er Kit med sjalsgarn og mønster. Jeg valgte et Kit med disse fargene og gleder meg til å begynne på det:

Wollmeise sjal

Og som om ikke dette var nok så har jeg fått overta en hespe med Lacegarn. Dette veier over 300 gram, så det må bli et stort firkantsjal vil jeg tro. Så som dere skjønner så er allerede en del planer lagt, og kølisten min på Ravelry er ikke akkurat liten. Men slik skal det vel være. Det viktigste er å hygge seg med hobbyen men ikke la den ta overhånd, eller?

wollmeise lace

Ferdige produkter har jeg også, men det er julegaver så de får vente med blogging til romjulen!