Nyttårshilsen

Før jeg ønsker dere et Godt Nytt År så får jeg vise et par – tre julegaver. Det går jo greit nå når alle pakker er åpnet!


SEMELE SJAL

Garn: BC garn Silkbloom Extra Fino
Mønster: Semele
Pinner: 4 mm

semele4

Et greit sjal å strikke. Dessuten veldig deilig å ha rundt halsen, og muligheten for dandering er mange. Dette sjalet passer både til en pen kjole og inne i en jakke. Mykt og godt! Håper mottager ble fornøyd :-)

semele3

semele

LEFTIE SJAL

Mønster: Leftie
Garn: Wollmeise
Pinner: 4 mm

leftie2

Et utrolig morsomt sjalsmønster. Ypperlig for den som har en del restegarn liggende. Det hadde dessverre ikke jeg, men da vet du at det alltid finnes en hjelpende hånd på nettet. Denne gangen var det Anne (Pinneguri) som ofret litt av sitt lager. Tusen takk skal du ha!
Stripene er i 4 forskjellige grønnfarger men det er ikke så lett å se på bildene.

leftie1

MOTORSYKKELMANNENS SOKKER, DESIGN BITTAMI
Mønster: Motorsykkelmannens sokker
Garn: Wollmeise twin
Pinner: 2.5 mm

sokk

Når svigersønnen ønsker seg nye sokker så er det bare å trå til. Jeg strikket sokker i samme mønsteret og tilsvarende garn til han for et par år siden. Mønsteret er veldig enkelt og det går raskt å strikke. Kan anbefales hvis du ikke er dreven sokkestrikker men gjerne vil prøve .