Garn: pt5
Pinner: 3.25 mm
Mønster: Fluesopp

Jeg har helt glemt å blogge disse vottene som jeg strikket for noen dager siden. Projo Produkter har en vottealong på Facebook med over 400 medlemmer. Meningen er at vi skal strikke et par votter pr mnd. Mønsteret er hemmelig til den 1. i hver mnd. Januar vottemønster inneholdt hele 3 forskjellige mønster utifra samme mal. Vi skulle egentlig strikke de som heter «Brennende kjærlighet» men jeg hadde garn som passet bedre til Fluesopp-vottene. Kanskje jeg strikker de andre senere!

Vottemønsteret viser til tykkere pinner og garn, og at vottene skal toves. Jeg har brukt Pt5 og tynnere pinner og uten toving. Disse ble derfor litt små, så hvis jeg strikker dem en gang til så blir det med 4 – 8 masker mer og flere omganger fra tommel til fingerfelling. Disse passer en veldig liten damehånd eller barnehånd.

"Fluesopp" votter