22. januar 2013

hanske

Mønster: Twist and Bells Gloves
Garn: Malabrigo sock
Pinner: 2.25 mm

Jeg vegret meg lenge for å strikke hansker. Synes egentlig at tommelen på votter er mer enn utfordrende om jeg ikke i tillegg skulle strikke 8 fingre til. Men den som intet våger…. osv. Så da jeg så dette mønsteret så bare måtte jeg prøve.
Stor var min overraskelse da fingre er mye enklere å strikke enn tomler på votter. Så hvis du også har grudd deg så bare sett i gang.
Disse hanskene har en «ruffel» kant i starten. Jeg hadde tenkt å kutte ut denne da jeg trodde at den var i veien for jakke-ermet. Men så er jeg litt sta og ville gjerne prøve mønsteret slik det er. Så da ble det kant på :-)
Jeg tror det går greit så lenge ikke ermet er veldig trangt.

Om jeg ble fornøyd? De ble supre og nå ønsker mannen seg et par også. Men da får jeg finne et mønster som ikke er så feminint!
(Hvor du får kjøpt mønster og garn finner du ut ved å klikke på linkene i overskriften)

hansker1