TREKK TIL IPAD
Det har vært rolig på strikkefronten i jule og nyttårshelgen, men litt har det da blitt.
I et vedlegg til Hjemmet før jul var der en oppskrift på omslag til Ipad. Det måtte jeg selvsagt prøve, og jeg synes det ble ganske bra resultat. I alle fall så forsvant det raskt ut huset. Det falt i smak hos Therese!

Oppskrift: Jul Sans (vedlegg til Hjemmet)
Garn: Karisma 2 nøster
Pinner: 4 mm
Knapp: 1 sort plastknapp

ipadomslag

PULSVANTER
Lisbeth hadde på seg et par lekre pulsvanter strikket etter mønster fra Mariusboken. Jeg kjøpte 2 nøster Sky og fant frem pinner 2 mm for å strikke et par, egentlig til meg selv! Men som så ofte før så er det noen som har lyst på og det er jo veldig hyggelig da. Så da ble det en liten gave til Birgit også!
Siden jeg brukte så utrolig tynt garn og pinner så måtte jeg øke masketallet med et mønster (18 masker) + 2 ekstra omganger mellom bordene. Så gjorde jeg en vri på start og slutt på pulsvantene.

Garn: Sky
Pinner: 2 mm
Mønster: Mariusboken

1pulsvanter 1pulsvotter

Jeg var jo så utrolig heldig å få Mariusboken i julegave av Birgit. Så nå kan jeg bare boltre meg i prosjekter fra den etter hvert! Ønsker meg en genser/tunika med rundstrikket mønster. Kanskje til påske !