Mønster:Walk on the moon
Garn: Wollmeise lace, kit nr 3
Pinner:3 mm

wollm2

Jeg var så heldig å få kjøpe et sett med garn og mønster til dette sjalet. Jeg var litt skeptisk da jeg startet å strikke for jeg synes ikke fargene ble så fine i strikk som de var på nøstet. Men etter blokking så ble resultatet egentlig ganske bra likevel. Det er forunderlig hvordan sjal ofte endrer seg i uttrykk før og etter blokking.
Det var utrolig raskt og enkelt å strikke. Vi hadde en tur til Nordmøre og da strikket jeg mer enn halvparten på turen. Greit når en slipper å kjøre selv :-)

Dette sjalet kan du få kjøpt på Wollmeise sine sider. Og det finnes i et utall fargekombinasjoner. Da jeg kjøpte mitt var der kun 12, men nå er der mange fler. Men du må sitte klar når de legges ut hvis du skal ha en sjanse på å få kjøpt et.

wollm1
Jeg var ikke helt heldig med formingen da jeg blokket det, men i bruk er det helt ok.

wollm4 wollm5
(Klikker du på bildene så blir de større)

wollm4