BIANCAS VOTTER
Garn: Dale babyull 1 nøste av hver
Pinner: 2.5 mm
Mønster: Biancas votter

I flytteprosessen så ble det strikket en del,og det meste har jeg blogget om. Men disse vottene fant jeg nå og de ble strikket i september.
Det er et nydelig mønster designet av Wenche Roald og du kan kjøpe det H E R. Jeg har strikket vottene en gang tidligere, da i blått og hvitt. Er du på Ravelry så ser du dem H E R. Den gangen strikket jeg dem i Cascade Fingering. Et supert vottegarn.

DSC_1907

ANEMOI MITTENS
Garn: Cascade Fingering
Pinner: 2.75 mm
Mønster: Anemoi Mittens,

Dette er et mønster jeg har hatt liggende en god tid.Endelig så kom de på pinnene. Startet med pinner 2.5 mm, men fant fort ut at de ble veldig trange. Byttet til 2.75 mm og da sitter de flott på hånden. Garnet har jeg skrytt av tidligere men gjentar det så gjerne. Helt supert! Dessuten er det utrolig drøyt. Jeg brukte kun halvparten av hespene, så da kan jeg strikke et par til …. en eller annen gang!

DSC_1944

STOR TAKK

Vil takke dere for all den flotte responsen jeg fikk på jakken min. Det varmer! Jeg er nå igang med en genser til meg selv og et par sokker til svigersønnen. Så da er det vel bare å hive seg over pinnene.
Ha en super dag og takk for at du stakk innom :-)