Som jeg har nevnt for dere så har jeg mistet en del innlegg på bloggen min. Et av disse var der jeg forklarte hvordan man strikker en latvisk flette, eller tveband om du vil!

Jeg legger det derfor ut på nytt her

Strikk en omgang med 1 rett av bunnfargen og 1 rett av mønsterfargen.(dette vises ikke på bildet,men de fleste strikker den omgangen. Du kan hoppe over den)
Legg begge trådene mot deg, altså på forsiden av arbeidet.
Hent BF og før den over til baksiden, strikk 1 vrang. Før tråden tilbake til forsiden. Hent MF og før denne over til forsiden, men UNDER BF, strikk så 1 vrang med MF. Fortsett med 1 vrang av hver farge, men husk hele tiden at tråden du henter skal være UNDER den du nettopp strikket med.

How to knit the braids, step 1

How to knit the braids, step 1 continued

Neste omgang gjentar du det hele, men da skal trådene hentes OVER den andre.

How to knit the braids, step 2

Squirrelly Swedish Mittens