jakkforfraopen

Anne, eller Pinneguri, designer mange flotte jakker. Du finner dem alle på Ravlery. Bare ta en titt H E R

Da hun viste frem jakken Elinor og mente at denne var grei å strikke rundt for så å klippe opp, så kom det litt småbemerkninger fra undertegnede ;-) Jeg kan ikke se at det er så mye enklere å strikke rundt når man kan strikke frem og tilbake uten problemer.Vel, noen liker ikke vrangmasker så da er jo alternativet å klippe opp. Jeg liker ikke å klippe opp og vrangmasker plager meg ikke.

elinor1

Vi ble da enige om at jeg skulle strikke den frem og tilbake. Som avtalt så gjort. Et flott mønster, greit å strikke, og når jakken var ferdig så var det bare å feste tråder.Kan det bli enklere da?

jakkebakfra

Nå har jeg strikket jakken i Wollmeise. Dette er et garn som er hardt tvinnet og virker derfor tynnere enn tilsvarende garntyper. Det resulterte i at for å få en str M så strikket jeg XL. Selv da ble det en tettsittende jakke.

Mønster: Damejakken Elinor
Garn: Wollmeise
Pinner: 2.5 og 3 mm

jakkeforfra

Therese vil gjerne ha denne jakken, så da er det bare å svinge seg rundt og strikke en til, men kanskje ikke strikke den så tettsittende. :-)
Men først skal jeg en tur til Tyskland ( i slutten av august) for å kjøpe mer garn. Dette er nemlig et av de få garn jeg tåler rett på kroppen uten at det klør!
Tysklandsturen er i august sammen med ca 30 strikkedamer. Gleder meg!