genser03

Nei dit skal jeg ikke, men det er navnet på genseren jeg har teststrikket for Randi K Design. Et nydelig mønster, enkelt å strikke. Og resultatet er en tykk, varm genser for høst og vinter. Rundfelling er supert. Ingen oppklipping. Når det gjelder maskene som skal felles under armen, så setter jeg disse på en tråd istedet for å felle. Så maskes de sammen til slutt.

Mønster: Going to Alaska. (MØNSTER KJØPER DU HER)
Garn: Cascade 220
Pinner: 3 og 3.5 mm

Jeg brukte ca 60 gram hvit og ca 355 gram dyp rød. Når du strikker med pinner 3.5 mm så gir det en “tett” eller fast strikking. Den kan med fordel strikkes på pinner 4 mm men blir da en del større. Min er strikket i str 5-6 år.
Strikkefastheten ble 23 masker pr 10 cm.
Garnet har jeg kjøpt hos Projo Produkter og det finnes i en hel rekke nydelige farger. Klikk på linken og ta en titt!