SAM_0270

Mønster: Grønn kofte Mod 094-R-12 Rauma
Garn: Tumi fra Rauma
Pinner: 2.5 og 3 mm

Nok en jakke som jeg ble veldig fornøyd med. Godt at ikke alt blir fiasko slik den forrige ble!
Tumi er et aldeles nydelig garn å strikke med. Plagget blir også veldig mykt og varmt. Hvordan det holder seg på sikt aner jeg ikke, men nå har jeg jo så mange jakker å bytte på med så de blir neppe slitt/vasket ihjel.

Fargene er kanskje litt utradisjonelle, men jeg synes de var ok oppi alt det mer tradisjonelle fargevalget!

Koften skulle strikkes frem og tilbake opp til rundstrikkingen og det flerfargede mønsteret. Så skulle det legges opp klippemasker og strikkes rundt. Jeg droppet dette slik at jeg slapp å klippe opp. Strikket derfor alt frem og tilbake og det gikk veldig greit. Her er det stolpene som strikkes og sys på.
Fargene på bildet er helt feil, men den ser dere godt på de andre bildene.

grønnkofte

SAM_0269

SAM_0271