En hals var ønsket av min svigersønn, så da var det bare å sette igang. Da er det greit med et lite garnlager man kan ta av. Siden jeg var litt usikker på hvilket mønster jeg skulle velge så strikket jeg like godt to forskjellige. Den som falt i smak var denne:

SAM_0285

Jeg strikket begge i Cascade Heritage og på pinner nr 3. Mønsteret er gratis på Ravelry og du finner det H E R

Den andre halsen ble slik, sikkert noen som kan bruke denne også!

SAM_0284 – Kopi

En lue til mannen i huset sto så på planen. Jeg har strikket dette mønsteret 2 ganger før, og det har en veldig fin passform på luen samtidig som det er enkelt å strikke.

Garn: Wollmeise DK ca 50gr
Pinner: 3 mm
Mønster: Kollisjon

Siden jeg brukte et litt tykkere garn enn mønsteret tilsier så kuttet jeg ut de første omgangene og gikk rett på diagrammet. Strikket str small.

SAM_0302

I Norsk ukeblad fant jeg mønster på denne skjønne genseren. Det er ikke ofte jeg strikker så små plagg nå da barnebarna har blitt så store, men den var ønsket som gave. Dessverre så inneholder mønsteret en del feil, men det ble da genser til slutt.

Mønster: Finnes i Viking hefte 1305-23 og i Norsk Ukeblad nr 42-14
Garn: Viking babyull
Pinner: 2.5 og 3 mm

SAM_0289

Så til sist et par sokker. Det var en tid da jeg hadde sokker på pinnene til stadighet, men nå er lageret tomt. Derfor ble jeg med på en mystery-strikk på Ravelry. Mønsteret ble da tilsendt i 5 deler og vi visste ikke hvordan resultatet ville bli før til slutt. Ganske fornøyd!

Mønster:Mystery sock av Kirsten Kapur
Pinner: 2.5 mm
Garn: Cascade Heritage

SAM_0292

Da er det tilbake til koftestrikk. Må jo bli ferdig til Koftetreffet i Trondheim!