SAM_0324

Mønster Clair de lune shawl
Garn: Cascade Heritage
Pinner: 3.25 mm

Dere lurer vel på om jeg har sluttet helt med bloggingen, men det har jeg altså ikke. Men jeg har strikket på tre prosjekter samtidig og da tar det litt tid før noe er ferdig. Vanligvis gjør jeg alltid ferdig et prosjekt før jeg starter på noe nytt, men alle regler er til for å brytes ;-)

Nok om det. Dette er et sjal som du kan kjøpe mønster med norsk oversettelse og garn til hos PROJO.NO

claideluneshawl

Du kan bruke hvilket som helst garn i tykkelsen tynt sokkegarn. Jeg har brukt Cascade Heritage, et av de få garn jeg kan ha mot halsen uten å klø. Det er mykt og veldig godt å strikke med. Blir jevnt og pent.

Sjalet ble passe stort, ca 60×120 cm.Litt større enn oppgitt i mønsteret.

Lilla er absolutt ikke min farge, men det er kanskje noen som har lyst på et lilla sjal?

SAM_0323