Design: Vanja Blix Langsrud
Garn: Hverdags fra DSA
Pinner: 3 og 3.25 mm

kløvereng

Teststrikking igjen, og det er spennende.
Denne gangen en barnejakke med navn Kløvereng. Mønsteret kommer i Familien i august/september.

En nydelig jakke og et mønster det var veldig lett å følge. Det jeg strevde med var strikkefastheten. Jeg startet med pinner 3 mm, men tok opp alt og begynte på nytt med 3.25 mm. Det er aldeles merkelig at 0.25 mm skal ha så mye å bety for resultatet.Det første forsøket ga en jakke som ble alt for liten. Jeg hadde da tenkt å bytte garnet og finne et som passet bedre, men jeg er ganske sta, så da var det bare å starte på nytt. Godt jeg gjorde det. Og det viser hvor mye strikkefasthet har å si for å få riktig størrelse.

Men hvem skal ha den? Synd jeg ikke har et barnebarn den passer til .

kløvereng1