SAM_0355

Mønster: Lattice shawl
Garn: Cascade Yarns Heritage sock
Pinner: 3.75 mm

Nå er det lenge siden jeg har strikket et sjal. Det har gått i kofter i lange baner. Har fortsatt en liggende klar til montering, men var egentlig litt lei.
Da er det hyggelig å kunne finne frem garn, mønster og pinner og strikke et sjal. Har ikke tenkt over det før, men sjal er nok favoritt-strikketøyet!
Cascade Heritage er utrolig deilig å strikke med og sjalene blir så myke og kløfrie (ja det påstår jeg!!)

Jeg holder på å bruke opp garn jeg har på lager og da ble det lilla denne gangen. Jeg er vel av den formening at vi alle jan bruke de fleste farger, men lilla og gult er to farger jeg ikke helt blir fortrolig med. Likevel gikk jeg og kjøpte meg urjakke i lilla!! Jaja slikt kan skje.
Men jeg vet en som liker den fargen, og da “ropte” jeg litt forsiktig på henne på FB. Hun svrte ganske raskt, så nå er sjalet på vei til May Lis på Skarnes. Håper hun blir fornøyd!

Her ser dere starten på arbeidet. Sjalet strikkes ferdig med den lilla fargen for så å legge opp nye masker med den hvite, Blonden strikkes da frem og tilbake mot sjalet og en maske felles for hver gang.
Disse to bildene viser den riktige fargen.

sjal1 sjal2

sjal3

SAM_0356