Ja varme og varme fru Blom. Det har ikke vært mye av det i år. Men som de optimistene vi er så venter vi bare på at varmen skal komme.
Men uansett, det blir også høst og vinter og da er det godt med et lager med votter og sokker.
På Koftetreffet i Trondheim fikk alle en pakke med 2 nøster garn og en oppskrift på votter. Jeg var så heldig å få 2 slike pakker, så da ble det 2 par votter. Byttet om på bunnfargen slik at det ikke skulle bli så kjedelig å strikke 2 like par.

SAM_0360

Mønster: Dale design nr 27518
Garn: Heilo
Pinner: 3 mm

Jeg la opp 54 masker og ikke 48 som det sto i mønsteret
—————————————————————————————————————————-
På Facebook finner man så mangt. Der fant jeg adressen til Heidal Husflidslag og fikk bestilt garn og mønster til Heidalsvotten. Ble litt skuffet da jeg fikk svart og hvitt garn, for votten de viste frem på FB var i en nydelig blåfarge og hvitt.
Men her er den

Mønster: Heidalsvotten
Garn Finull
Pinner: 2.5 mm

SAM_0364

——————————————————————————————————————————–

Jeg er egentlig ikke fan av Arne og Carlos, men garnet de har designet (kan man si det om garn?) ville jeg gjerne prøve. Det er et sokkegarn som lager mønster av seg selv etter hvert som man strikker.
Jeg er litt sær og liker ikke to sokker som er ulike. Derfor dro jeg ut garnet på nøste nr 2 slik at begge nøstene startet på samme sted. Da blir sokkene like og jeg blir fornøyd

Garn: Arne og Carlos Regia sokkegarn
Mønster: Fant et på hjemmesiden til Regia
Pinner 2.5 mm

DSC_2151 – Kopi DSC_2152

——————————————————————————————————————————–

Innimellom koftestrikkingen så måtte jeg ha et mindre arbeid som jeg kunne ta med i vesken. Da strikket jeg nok et par sokker av mønsteret Hayrick Sock. Det gjør seg bra selv om garnet er melert. Tusen takk til Anne som ga meg dette nydelige garnet som er i merino, cashmere og nylon. Skal bli gode å ha til vinteren.

Mønster: Hayrick Sock
Garn: The Plucky knitter primo fingering
Pinner: 2.5 mm

SAM_0345

Håper det står riktig bra til med dere, og ønsker alle som er innom en fortsatt fin sommer. Takk for at du legger igjen en liten hilsen ;-)