Jeg ønsker dere alle velkommen til et flunkende nytt bloggår med “tomme pinner og garnnøster tel”. Jeg gleder meg stort til å fortsette å dele mine prosjekter og kanskje ett og annet tips med dere, og ikke minst å rusle rundt på blogglisten og hente inspirasjon fra andre strikkebloggere og beundre deres kreasjoner.

Denne bloggen har nå eksistert i over 11 år, og jeg legger ikke skjul på at en stor drivkraft underveis har vært de hyggelige kommentarer og tilbakemeldinger dere besøkende på bloggen har lagt igjen til meg. Det å kvittere for besøket med en kommentar er en liten men svært hyggelig gest som betyr mye for oss som blogger, og som ikke krever mye av dere som besøker oss. Jeg ser på besøkstelleren at det er adskillig flere innom enn de som tar seg tid til å legge igjen en kommentar, og dette håper jeg dere kan hjelpe meg med å endre på. Jeg har et par overraskelser på lur som forhåpentligvis vil være med på å motivere!

woolspire-logo-1450362347.jpg

En som har funnet bloggen min er “strikkeuniverset” Woolspire, og de vil gjerne være med på en give-away her på bloggen ved å tilby et gavekort med en verdi på 200 kroner. Alt du trenger å gjøre for å delta er å kommentere på dette blogginnlegget, og klikke deg inn på siden deres – den finner du her: Woolspire.com
De har et stort utvalg av garn, og med et gavekort kan du handle Dalegarn, Gjestal eller Du store alpakka.

Men ikke nok med det! (som de sier i reklamen) – jeg har også noe spennende garn i stashen min som blir en vinner til gode..!

Give-awayen løper over nyttårshelgen og ut uken, og på mandag 11. januar trekker jeg to vinnere blant kommentarene ved hjelp av random.org.

Med det ønsker jeg igjen godt nytt bloggår, og håper at dere fortsetter å stikke innom når bloggen oppdateres.

nyttaar201314