— ja for jeg har ingen bestemt i tankene. Men det kan jo være greit med et lite lager av småting som er fine til gaver.

DALE BABYBODY

SAM_0406

Mønster:319.05 Body
Garn: Dale babyull
Pinner: 2.5 mm

Pakke med mønster og garn ble kjøpt på strikkestreffet hos Egmont. En liten og enkel sak å strikke, men ved neste prosjekt så kommer jeg til å bruke pinne 3 mm på mønsterborden. Hekling med ullgarn strever jeg stadig med, men jeg fikk det da til etter hvert.

NOK EN BODY

SAM_0404

Mønster: S0210 Body og sokker by Lene Holme
Garn: Schachenmayr nomotta Rheuma Thermal Wolle
Pinner: 2.5 mm

Jeg har hatt dette garnet liggendes lenge og ikke helt visst hva jeg skulle bruke det til. Da jeg kom over oppskrift på en body så var saken klar. Rask og strikke og jeg tror den er ganske anvendelig.

BABYJAKKE OG LUE
SAM_0398

Mønster: Baby hentesett Dalegarn nr 293
Garn: Mor Aase
Pinner:3 mm

Når jeg skal strikke babytøy så er favorittgarnet Dale babyull. Men denne gangen ble jeg fristet til å prøve garnet de selger på Rema. Men det blir garantert siste gang. Garnet består av ull og acryl. Når du strikker med det så deler det seg lett og du kjenner godt at det ikke er ren ull.

Det egner seg nok best til dukkeklær, men jeg er fullt klar over at det er mange som ikke er enige med meg her! Heldigvis så står vi fritt til å velge :-)