langcardigan-m-sjal-34

Mønster jakke og skjerf: Dalegarn hefte nr 300
Garn: Erle
Pinner: 4 og 5 mm

Gjengangere på Facebook er Lik og Del-konkurranser. Det er ikke ofte jeg er med, men denne gangen falt jeg for premien og prøvde sjansen! Og jeg vant!
Det var Dalegarn som hadde utfordringen på Facebook. Jeg mottok en hel pakke, 10 nøster Erle samt mønsterheftet

Garnet er kid mohair, silke og ull. Jakken skulle strikkes med dobbel tråd, noe jeg egentlig grudde meg til men som gikk veldig greit. Hver del, forstykker, rygg og ermer ble strikket hver for seg og sydd sammen til slutt
Men også her var det montering som stoppet ferdigstillelsen.

Innimellom annet arbeid på strikkefronten så ble skjerfet strikket ferdig. Et utrolig langdrygt prosjekt. Men til slutt kunne jeg felle av. Da var 3 nøster strikket opp og skjerfet ble i hvert fall stort nok!
Da kunne jeg endelig overrekke det til Therese som har ventet tålmodig på at det skulle bli ferdig.
Tror faktisk hun ble fornøyd også -:)
Birgit stilte som fotograf! Takk skal du ha! Det ble et familieprosjekt med andre ord!

langcardigan-m-sjal-14 langcardigan-m-sjal-5