SAM_0479

Mønster: Hildegunn
Garn: Cascade Heritage og Tosh merino light
Pinner: 4.5 mm

Det hender jeg hiver meg på slike samstrikkprosjekter, og denne gangen med et sjal. Mønster får du kjøpt H E R. Det er Pinneguri som har designet det og det var svært mange som var med på samstrikken.
Jeg holder fortsatt på med krymping av garnlageret , så da ble det strikket av Cascade Heritage og Tosh merino light. Begge fine sjalsgarn, men har du ikke strikket av Heritage så vil jeg virkelig anbefale det. Utrolig godt å strikke med, gir jevn strikk og er mykt mot huden.

SAM_0471

Jeg strikket sjalet mye større enn mønsteret viste. Delvis fordi jeg hadde rikelig med garn og delvis fordi mitt garn var tynnere enn originalen. Så jeg sluttet med 252 masker før garnbytte.
Så du kan trygt si at det ble stort nok!
OG det var ganske varmt å stille i skinnjakke i 30 graders varme!! Men hva gjør man ikke for bloggen og dere som følger den!