Mønster: Go-klompen jakke fra boken Klompelompe
Garn: Drops Baby merino
Pinner: 3 mm

Jeg var så heldig å få boken Klompelompe til jul. Ikke at jeg har noen små å strikke til, men det er jo så morsomt å strikke slike små plagg. Og det er alltids noen som skal ha en gave. Så da er det greit med noe på lur!

Jeg har startet med Go-klompen jakke og så tror jeg at lue og votter blir det neste.
Garnet er helt ok å strikke med og jeg håper det holder seg i vask. Leser på nettet at flere sliter med at plaggene strikket i Drops merinogarn siger veldig. Dette er jo et lite plagg så da håper jeg det går bra.
Str er 2 år, men jeg synes den ble litt liten. Passer nok bedre til ca 1 år.

goklompenjakke

Tora pannebånd
Mønster: Tora pannebånd fra Klompelompeboka
Garn: Alpakka wool fra DSA
Pinner: 3.5 mm

Jeg var så heldig å få et nøste av det nye garnet til DSA, alpakka wool, et utrolig mykt og godt garn. Siden jeg hadde bare 1 nøste så måtte det bli noe småstrikk. Og som dere ser så ble det 2 pannebånd. Et lite til under 1 år og det andre noe større. Raske ting å strikke og et mønster det er lett å memorere.

SAM_0482

SAM_0483

Mønster: Djevlelue (fy for et navn)
Mønster : Smetteskjerf
Garn: Regia angora merino, 2 nøster
Pinner: 2.5 og 3 mm

Jeg fortsetter å strikke småting siden det er ønsket som gave fra to døtre som ikke strikker selv !!!!
Men jeg liker slike prosjekt innimellom jakker o.l.Det går ikke mye garn til en lue, så med litt hvitt garn i tillegg så fikk jeg nok til 2 luer og et skjerf.

SAM_0481

Babylabber
Mønster:Dale baby hentesett 310
Garn : Dale babyull
Pinner: 2.5 mm

Så til slutt ble det et par babylabber eller sokker om du vil ! Det var alt i denne omgang, men jeg har en body på pinnene så det er ikke helt slutt på babystrikk!

SAM_0480