Mønster:fra “Den strikkeboka” av Kari Hestnes
Garn: Sterk fra DSA
Pinner: 3 og 3.5 mm

Joda jeg har sagt det før, nå skal jeg ikke strikke flere kofter! Men så er det bare det at det lages jo så mange flotte og fristende design.
Da jeg fikk se denne fra Kari Hestnes nyeste bok, så bare måtte jeg !! Farger kan man jo finne de man liker best, men her var det faktisk fargene i kombinasjon med mønsteret som gjorde at jeg falt for den.

SAM_0542 (2)

Gail kofte1 SAM_0541

Jakken er strikket fra toppen og ned. Da kan man hele tiden passe på at den blir både vid og lang nok. Men man må også passe på at fasongen holdes etter vask, ved tørking. Her har jeg feilet litt, for ermene var helt supre før vask, men jeg har ikke vært nøye nok når jeg strakk den i fasong ved tørking. Nå er de i lengste laget, men ikke verre an at det er ok!
Stolpene er strikket for seg selv og sydd på i etterkant. På innsidens klippekant har jeg sydd på bånd.

gail kofte

Koften er myk og behagelig å ha på seg, så dette blir nok en av favorittene!

Hyggelig at du stakk innom! Jeg blir glad hvis du legger igjen en liten hilsen.