Et år går bare så utrolig fort. Men når jeg ser tilbake på det jeg har strikket i 2016 så har det jo blitt en del.
Jeg vil takke dere som har lagt igjen en hilsen til meg. Det betyr uendelig mye og gir meg inspirasjon til å fortsette med bloggingen.
Her er det jeg har strikket de siste dagene.

puls

PULSVANTER
strikket etter et utkast fra Wenche Roald. Disse skal til min eldste datter.
Garn: Cascade Heritage
Pinner: 2.5 mm

sokk2016

SOKKER
Det er alltid greit med et sokkepar på pinnene. Denne gangen ble det et enkelt par uten de store utfordringene. Sokkene er strikket i Opal, et godt og slitesterkt sokkegarn.
Garn: Opal
Pinner 2.5 mm

luehals

LUE

Mønster: Auroras luehals
Garn: Arwetta
Pinner: 2.5 og 3 mm

Da jeg fikk se denne luen designet MarionR så ønsket jeg å strikke en for å se hvordan den fungerte. Som dere ser så er der en snor i toppen av luen og når man drar snoren ut slik at den blir slakk, så har man en hals istedet for lue. Smart?
Mønsteret får du kjøpt H E R

vott2016

ÅRETS EVENTYRVOTTE-MYSTERIUM

Garn: Cascade fingering
Pinner: 2.75 mm

Vottelauget har hatt en samstrikk på Facebook og Ravelry. Vi har fått tilsendt på mail en del av mønsteret hver dag. Slikt er alltid spennende å være med på. Man vet jo ikke noe om hvordan vottene blir til slutt.
I tillegg var der nye teknikker man fikk prøve ut.

Igjen vil jeg takke dere for at dere stikker innom og ønske hver især et riktig GODT NYTT ÅR!