Har jo fortalt dere tidligere at jeg var på Garnfestival i Edinburg. Fristelsene der var jo enorme, så det gjaldt å holde godt på kortet!!
Men noe ble det jo kjøpt. Jeg har tidligere blogget om de 3 luene jeg kjøpte garn og mønster til.

SAM_0562 SAM_0560 SAM_0558

Nå er det jakken som er ferdig. Det var et utrolig spennende prosjekt da den strikkes fra halsen og ned, men første del på tvers. Litt feil i mønsteret var der også.Men med god hjelp fra Wenche så ble det løst.

jakke1 jakka2

Videre så felles det ved hjelp av I-cord. Dette ga jakken en fin kant rundt det hele. Både halsen og forlengelsen bak er strikket med forkortede rader.

jakka3

Garnet er et nytt bekjentskap og det består av merino, lin og yak. Altså veldig mykt og godt, MEN siger! Jeg vasket jakken slik jeg alltid gjør med strikkeplagg. La den flatt til tørk, men likevel så ble den stor. Vet ikke helt hva jeg gjør nå. Selger den for garnkost eller vasker den på nytt! Vi får se.
Her er i hvert fall bilde av den, udampet ( for jeg ble sur!!) og med knapper jeg hadde i skuffen!

jakka

Takk for at du stakk innom og la igjen et trøstende ord !!