SAM_0583 (2)

Mønster: Siri, designer Linnéa Öhman
Garn: Sterk fra Du store alpakka, farge mørk sjøgrønn
Piner: 3.5 og 4 mm

Noen ganger treffer man innerblink! Denne gangen synes jeg å ha gjort nettopp det. Jakken er morsom å strikke, i hvert fall den øverste delen! Passformen er super og garnet mykt og godt. Kan det bli bedre da?

Her kan dere se det spesielle mønsteret som danner øverste del på jakka. Skal du strikke den så anbefaler jeg at du har en markør mellom hver rapport. (Takk for tipset Anne). Den strikkes på pinne 4mm og da går det jo raskt unna! Dessuten så strikkes den frem og tilbake og da slipper en maskinsøm og klipping.

siri jakkedel

Utfordringen er å finne knapper. Jeg ønsker meg en knappebutikk i nærheten!!Men dette var det nærmeste jeg kom i farge. De ser fine ut på bildet, men jeg kunne nok ha truffet noe bedre.

Mønster kan kjøpes på Ravelry : SIRI

Takk for at du tittet innom og la igjen en liten hilsen til meg!