SAM_0592

Det er ikke alltid like lett å velge hva man skal starte på. Wenche Roald lanserte 3 nye sokke-design, og siden valget var vanskelig så strikket jeg like godt alle 3 parene.
Jeg strikket dem i Opal og en rest oransje i Sisu, og i Arwetta.

Mønster: Blomstring
Garn: Opal
Pinner 2.5 mm

Svært ofte er sokker i flere farger strikket med mønster på oversiden og striper under foten. På to av parene er det mønster helt rundt, og for at dette ikke skal bli brutt i hver side så er fellingen midt under foten. Det er alltid spennende å prøve nye løsninger på ting. Denne fungerte helt perfekt.

SAM_0597 (2)

sommerblomst

Mønster: Erter
Garn: Opal og Sisu
Pinner:2.5 mm

erter

Ta en titt på hælen. Jeg har strikket forsterket hæl mange ganger, men dette var en ny måte å gjøre det på , og dette er en hælkappe med “vaffelmønster”. Riktig så morsomt mønster å strikke!

Mønster: Lavendel
Garn: Arwetta
Pinner: 2.5 mm

Siste par ut er strikket i et enkelt, men dekorativt hullmønster.
Disse har vanlig hælfelling. Så da får man jo prøvd begge deler. Gruer du deg til å strikke sokker, mange gjør nemlig det. Så kan jeg anbefale Wenches mønster da disse er veldig detaljert og godt forklart.

IMG_0860

Jeg skulle jo ikke strikke sokker nå, men gjøre ferdig de to jakkene jeg holder på med. Men noen fristelser klarer man ikke å stå over!

Alle mønstrene får du kjøpt på Ravelry. Bare ta en titt H E R

Takk for at du stakk innom og la igjen en hilsen. Ønsker deg en riktig fin sommer!