SAM_0649 – KopiHarley genser

Mønster: Harley
Garn: Sterk fra DSA
Pinner 3.75 og 3.5 mm

Det er ikke alltid at jeg har planer om hva jeg vil strikke. Ofte skjer valget kun fordi jeg ser en oppskrift som frister. Slik var det med denne genseren. Så var det jo bare å håpe at noen ville ha den. Og joda, Therese synes den var fin og kunne være et varmende plagg til vinteren.

Untitled Untitled

Den er strikket fra halsen og ned. Dvs først ble kragen strikket. Så tok jeg opp masker rundt den og fortsatte nedover.Det er jo relativt tykt garn og pinner, så strikkingen gikk raskt unna. Jeg liker spesielt godt markeringen av raglanøkingen der du ser at fletten fortsetter nedover bolen.

Untitled Untitled

Dessuten har den en litt bredere flette nedover ermet. Vrangborden på bolen og ermene må også nevnes da disse har fletter istedet for de vanlige rette og vrange maskene.
Det gikk med 10 nøster Sterk.
Detaljer:
harley

Mønster kan du kjøpe på Ravelry, se H E R

Takk for at du stakk innom, og legg gjerne igjen en hilsen!