helene4 10636073_745329825504510_3172818660439869331_n
Det startet med at Helene ønsket seg en “Mot Mobbing lue”. Jeg hadde noe Karisma liggende og strikket den på pinne 3.5 mm.
Det var så raskt gjort at da fant jeg ut at jeg skulle strikke en lue til.

Denne gangen en lue med falske fletter.Så ble det både en og to og tre luer i en fei. Kjekt kveldsarbeid ;-)
De to lilla er strikket i Dale Cotinga, et nytt og veldig godt garn. Mykt og fint. Den blå ble så strikket i Nepal og forskjellen på de to garnsortene var ganske stor. Nepal er tykkere og stivere,men helt ok til lue. Den rosa er strikket i Karisma. Men her blir det nok Dalegarn i fremtidige luer.

Duskene er ren acryl og de fikk jeg tak i hos Flamingo Garn og Hobby.

SAM_0232SAM_0231 SAM_0230 SAM_0229

SAM_0236 SAM_0237
Pulsvarmerne er strikket i Tynn alpakka fra Du store alpakka. Mønsteret hentet jeg på Ravelry og har strikket flere par av disse tidligere. Mønsteret heter Estonian Lace Wrist Warmers, og du kan laste ned mønsteret gratis H E R.

Nederst i kurven min fant jeg et par votter som jeg startet på i fjor. Det eneste de manglet var tommelen. Mønsteret til Kollenvotten fant jeg i Hjemmet nr 8/14. Jeg har strikket dem i Dalegarn Falk og på pinner2.5 og 3 mm.

SAM_0240

Så til slutt Eventyrvottene mine.

Jeg har i et tidligere innlegg fortalt om turen til Sjølingstad Uldvarefabrikk. Da vi var der så ble det presentert en vottebok med helt nye vottemønstre. Dette er en e-bok som du får kjøpt på Ravelry H E R. Boken heter Votter fra Eventyrskogen og inneholder noen fantastisk flotte og morsomme oppskrifter. Jeg var så heldig å vinne garn til et par av disse vottene, Blåbærskogen, designet av Wenche Roald. Garnet er tynn Shetlandsull. Fargene er litt misvisende på fotoet da bærene ikke er svarte men dyp blå-lilla.

DSC_2090DSC_2091